Massage

Contact

E: info@massagepraktijkmanipura.nl

T: 0625251577

W: www.massagepraktijkmanipura.nl


Locatie  : Papiermakerserf 55

               6961JP Eerbeek

 

Kvknr    : 53808754


Copyright Marion Beekman @ All Rights Reserved

Massages:

 

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een heerlijke zachte massage met veel effleurages (zacht strijken van de huid) die aangevuld wordt met heerlijke geurende etherische olie.

Door spanningen van alledag staat het lichaam constant onder druk en dit verzwakt het zenuwstelsel en beïnvloed de bloedcirculatie. Allerlei klachten kunnen het gevolg zijn, zoals hoofdpijn, arm of schouderklachten, maar ook bijvoorbeeld maagklachten.

Een regelmatige massage is goed om deze klachten te voorkomen. Deze massage is vooral gericht op een verbetering van de bloedcirculatie en vochthuishouding. Daarnaast heeft het invloed op de ademhaling, het brengt rust en werkt stress verlichtend.

 

Hotstonemassage

Een  heerlijke ontspannende massage met warme basaltstenen. Deze stenen staan bekend om hun vermogen warmte lang vast te houden.

Hotstonemassage is een weldaad voor uw spieren.

Een hotstonemassage helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

 

Rug, nek, schoudermassage

Veel mensen ervaren spanningsklachten met name in het nek en schoudergebied.

Pijn rond de schouderbladen, vastzittende nek en schouderspieren worden nogal eens genoemd en zijn vaak een gevolg van spanning en/of een verkeerde houding.

Deze massage concentreert zich met name op het bovenste gedeelte van de rug, de schouders en de nek. Door middel van strijkingen en intensieve knedingen worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen afgevoerd.

De spierverhardingen worden flink aangepakt. Maar deze massage heeft ook een ontspannende werking, die ontspanning zorgt ervoor dat de spanning weer uit de spieren verdwijnt.

In geval van hardnekkige klachten kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

 

Ayurvedische Marma Massage

De ayurveda onderscheidt 107 punten waar de levensenergie, of prana, extra aanwezig is. Deze energiepunten worden marma's genoemd. Het zijn vaak de gebieden waar spieren, vaten, pezen en gewrichten samenkomen. Deze punten vormen de plattegrond voor de ayurvedische marmamassage.

Het masseren van de marmapunten zorgt ervoor dat de energiestroom in het lichaam weer op gang komt. Daarnaast worden de blokkades in de energiebanen opgeheven. Door de Ayurvedische Marma Massage ontspant het lichaam, komt weer in balans, wordt gereinigd en gevoed met nieuwe energie. Deze massage zorgt voor de stimulering van de bloedsomloop en bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid.


Chinese Stoelmassage

Chinese Stoelmassage kent het grote voordeel dat het snel en effectief kan worden uitgevoerd. Een Stoelmassage is laagdrempelig omdat de kleding aan blijft en dus ook in publieke ruimtes gegeven kan worden. De massage is gebaseerd op de basisprincipes uit de Traditionele Chinese Geneeskunde waaronder yin-yang, en de meridianen. De massage heeft als doel: 

-Ontspanning van spieren en pezen

-betere doorbloeding

-het opheffen van blokkades 

-het harmoniseren van de vitale energie

De massage heeft een diep doordringend effect op het lichaam.Dit resulteert in een ontspannen, vrij en energiek gevoel.