Healing

Contact

E: info@massagepraktijkmanipura.nl

T: 0625251577

W: www.massagepraktijkmanipura.nl


Locatie  : Papiermakerserf 55

               6961JP Eerbeek

 

Kvknr    : 53808754


Copyright Marion Beekman @ All Rights Reserved

Healing:

 

Healingsessie

 

Bij een healing maak ik contact met wie je in wezen bent. Een healing helpt je om jouw energie in en om je lichaam weer vrij te laten stromen. Het brengt je meer in contact met het vanzelf- sprekende weten dat in en om je lichaam stroomt. Het is ontspannend en rustgevend. Blokkades en storende invloeden in je energiesysteem worden opgeruimd. Hierdoor voel je je beter in je vel zitten, je komt meer tot jezelf. Vaak ervaar je dat als een gevoel van geruststelling en ontspanning. Vanuit dit contact met jezelf kun je weer beter functioneren.

Een healing ontvang je meestal zittend en duurt ongeveer 30 minuten.

Het is een hele mooie combinatie met een massage. De informatie die ik krijg tijdens de healing kan ik weer gebruiken tijdens de massage.

 

Energetische behandeling

(White Time Healing)

  

Een Energetische behandeling waarbij ik gebruik maak van de White Time Healing werken op lichamelijk en geestelijk niveau.

Er wordt universele positieve levensenergie via de behandelaar naar de ontvanger geleid door middel van de handen. Je lichaam stuurt deze levensenergie zelf naar de plek waar het nodig is. De kleding blijft altijd aan.

Je kunt kiezen voor een Energetische behandeling als je niet lekker in je vel zit, onrustig bent, veel in je hoofd zit, je onzeker voelt, bij angsten etc.

Of bij lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, ademhalingsproblemen etc.

Het kan je ook helpen om knopen door te haken, of het stellen van doelen.

Je komt door een behandeling in een diepe ontspanning en ervaart weer ruimte in je lichaam en geest. Je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Als je niet in de gelegenheid bent om naar mijn praktijk te komen kan ik ook een behandeling op afstand geven.

Ook een Energetische behandeling kan gecombineerd worden met een massage. Vraag naar de mogelijkheden.